Hoe u onze Magento 2 boekhoudkoppelingextensies kunt installeren

Backup Magento en FTP client

1. We raden aan om uw live webshop te kopiëren naar een staging/test-locatie om eerst alles goed te kunnen testen.
2. Maak van tevoren een backup van uw Magento webshop en database.

Belangrijk

Het is heel belangrijk om een back-up te maken van alle thema’s, extensies en Magento-bestanden, vóórdat u de installatie op een live server uitvoert. We raden u sterk aan deze stap niet over te slaan.

3. Download FTP software. Door ons aanbevolen clients zijn FileZilla, WinSCP en cuteFtp.

Upload de extensie

4. Log in op uw Magento-hosting met de FTP client.

5. Maak de map voor onze extensie met uw FTP client in uw Magento installatie.

app/code/magextensions/Reeleezee

app/code/magextensionsio/Yuki

app/code/magextensionsio/Yuki

app/code/magextensionsio/InformerOnline

6. Kopieer de inhoud van magextensions/(AdministratieNaam)-(Hash) naar de nieuwe aangemaakte map “app/code/magextensionsio/(AdministratieNaam)”.

7. Voer de volgende commands uit

• php bin/magento setup:upgrade
  • php bin/magento setup:static-content:deploy

8. Doe de configuratie voor uw boekhouding.