Veelgestelde vragen

Jazeker! De eerste zes maanden na de aanschaf van uw boekhoudkoppeling via Mageboekhoudkoppelingen.nl krijgt u van ons gratis hulp en ondersteuning. Bekijk ook onze Help-pagina. Hier vindt u verschillende manieren om ons te bereiken.

Wij raden aan om voor de aankoop van één van onze producten altijd eerst de handleiding goed te lezen en de gratis proefversie een tijdje te proberen. Als onze software niet doet wat u ervan verwacht had, en dit het gevolg is van het onvoldoende lezen van de handleiding waardoor u geen goed beeld had van wat onze software doet, kunt u uw geld helaas niet terugkrijgen. Als u problemen van onze software ondervindt die veroorzaakt worden door een technisch mankement wat wij niet binnen dertig dagen kunnen oplossen, kunt u uw geld wel terugkrijgen van Mageboekhoudkoppelingen.nl. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen wat langer te wachten, zodat wij het probleem misschien alsnog kunnen oplossen.

Bij al onze koppelingen zit een handleiding, waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe u onze koppelingen installeert en hoe u er daarna mee aan de slag kunt. Bovendien krijgt u de eerste zes maanden na de aankoop van één van onze producten gratis hulp en ondersteuning.

U kunt ons altijd per mail bereiken via [email protected]. Wij streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

Heeft u een andere vraag?

Wij helpen u graag! Stuur ons een mailtje of lees de handleiding van uw boekhoudkoppeling!

Lees de handleiding

Lees de handleiding van de boekhoudkoppeling. Misschien staat daar de oplossing voor uw probleem al in!